Aktuálně

9. - 12. 11. 2017

Svatomartinské hody 2017

Přijímáme rezervace na tel. č.: 731 458 682.
Oslavte svatého Martina u nás nad křehkou husičkou a mladým jihomoravským vínem!
Předkrm
Restovaná kachní jatýrka s jablky na červeném víně, lokše 78.-
Polévka
Vývar z pečené husy s masovými knedlíčky a petrželovými nudlemi 45.-
Hlavní chod
Filírované kachní prsíčko s hruškami na míchaném listovém salátu, celozrný toust 196.-
Konfitovaná svatomartinská husa s červeným a bílým zelím, špekové knedlíky 319.-
Kachní prsíčko v portském a bylinkách se švestkovou omáčkou a restovanými bramborovými šiškami 286.-
Konfitované husí prsíčko s kaštanovým pyré a glazovanou mrkví 296.-
Dezert
Domácí křehký koláč s lesním ovocem, zakysanou smetanou a drobenkou 65.-
Mladá Vína z Vinařství
Müller Thurgau 246.-
Zweigeltrebe rosé 246.-
Modrý portugal 246.-
Svatomartinské hody - menu Konfitovaná svatomartinská husa Vývar z pečené husy

Nahoru

26. - 29. 10. 2017

Steakové hody

Rezervace přijímáme na tel.č.: 731 458 682.
Vyzrálé hovězí z Jižní Ameriky v kombinaci s přílohami, které k podzimu neodmyslitelně patří… dýně, kapusta, řepa, batáty.
Rump steak s řepnými noky
Těšíme se na Vás!
Neváhejte si rezervovat váš oblíbený stůl!
Rump steak s kapustou Pečená hruška

Nahoru

25. - 28. 5. 2017

Steakové hody s chřestem

Přijímáme rezervace na tel. č.: 731 458 682.
Startujeme ve čtvrtek v 17:00. Přijďte na originální recepty steaků v kombinaci s lahodným chřestem!
Polévka
Krémová chřestová polévka s citronovým olejem 45.-
Předkrm
Chřestový salát s pomerančovým dresinkem 119.-
Mladý chřest v sušené šunce zapečený sýrem Gran Moravia 128.-
Hlavní chod
Biftek – pravá svíčková v barevném pepři, tymiánové demi glace 329.-
Rump steak s koňakovou omáčkou a glazovanou šalotkou 296.-
Rump steak s grilovaným chřestem a holandskou omáčkou 286.-
Filírovaný flank steak s chřestovým ragú 279.-
Doporučené přílohy
Restované mladé brambůrky ve slupce na čerstvých bylinkách 45.-
Steakové hranolky 45.-
Gratinované smetanové brambory 45.-
Rozpečená bylinková/česneková bageta 35.-
Dezert
Rýže ala malta podle Marka Raditsche s malinovým sorbetem a čerstvou malinou 78.-
Steakové hody s chřestem Steakové hody s chřestem Dezert a la Matta s mandlemi, malinovou omáčkou a jemným sorbetem Snítka chřestu

Nahoru

14. - 16. 4. 2017

Velikonoční menu

Přijímáme rezervace na telefonním čísle: 731 458 682.
Zveme Vás na naše gurmánské velikonoční menu, oslavte s námi krásné jarní svátky!
Předkrm
Carpaccio z červené řepy s čerstvým kozím sýrem, omáčkou z lesního ovoce a mandarinkami 126.-
Husí paštika v sušené šunce s brusinkovou omáčkou, rozpečená bagetka 89.-
Polévka
Hráškový krém s opečenou italskou pancettou 45.-
Hlavní chod
Jehněčí burger s medvědím česnekem v domácí žemli s omáčkou z gorgonzoly, cibulovou remuládou, polníčkem a grilovanou cuketou 199.-
Jarní kuřátko na mladých kopřivách s bylinkovou krustou s velikonoční nádivkou 188.-
Konfitovaná mladá husička s bílým zelím a restovanými bramborovými noky 246.-
Dezert
Jahodové capuccino s vanilkovou zmrzlinou a čerstvým lesním ovocem 86.-
Jarní kuřátko na mladých kopřivác Velikonoční menu Carpaccio z červené řepy s čerstvým kozím sýrem

Nahoru

25. 2. 2017

Exkluzivní 4-chodové degustační menu na téma Divoká treska polární „SKREI“

Nepropásněte a volejte pro voucher na tel. č.: 731 458 682, 737 270 804.
Počet míst omezen!
Obdarujte své blízké jedinečným zážitkem z luxusní degustace pod taktovkou šéfkuchaře z pořadu MasterChef MARKA RADITSCHE.
Šéfkuchař Marek Raditsch
Již 25. února navštíví Havířov, aby Vám u nás v Legendariu uvařil to nejlepší co umí.
Voucher na degustační menu na téma Divoká treska polární
Pečená treska polární s ragú ze zelené čočky Krémová polévka z tresky polární Smažený jazýček z tresky polární se salátkem z červené řepy a koprovým aioli Dezert a la Matta s mandlemi, malinovou omáčkou a jemným sorbetem

Nahoru, Θ

12. - 14. 2. 2017

Láskyplné valentýnské menu

Neváhejte a zarezervujte si svůj oblíbený stůl už teď! Valentýnské menu servírujeme od 12. do 14. února. Rezervace na tel.: 731 458 682, 737 270 804.
Jste zamilovaní a toužíte to náležitě oslavit? Svatý Valentýn se nezadržitelně blíží a tak jsme pro vás připravili speciální láskyplné menu!
Grilované tygří krevety v jemně pikantní sugo omáčce
Šťavnaté kachní prsíčko s batátovým pyré a restovanými kapustičkami
Čokoládový fondant s jahodovým tataráčkem a domácím citronovým sorbetem
Láskyplné valentýnské menu Grilované tygří krevety Šťavnaté kachní prsíčko Čokoládový fondant

Nahoru

9. - 12. 11. 2017
Svatomartinské hody
Delikátní konfitovaná husa, špekové knedlíky a svatomartinská vína - mana nebeská, více
26. - 29. 10. 2017
Steakové hody
Dostali jste chuť na šťavnatý steak z vyzrálého hovězího v kombinaci s dýní, řepou, kapustou, batáty? více
25. - 28. 5. 2017
Steakové hody s chřestem
Jste milovníkem chřestu, a máte rádi steaky? Od 25. května je pro Vás naše restaurace to pravé místo, více
14. - 16. 4. 2016
Velikonoční menu
Delikátní předkrmy, 3 skvostné hlavní chody a jahodové capuccino na závěr, více
25. 2. 2017
Exkluzivní degustační menu
Divoká treska polární "SKREI" na 4 způsoby dle šéfkuchaře Marka Raditsche, více
12. - 14. 2. 2017
Láskyplné valentýnské menu
Vychutnejte si skvělé, delikátní menu pro zamilované, více